Raadsels zoekenOver Raadsels

Het vertellen van raadsels is een leuke bezigheid. Je kunt er avonden mee vullen om elkaar verschillende raadsels te vertellen. Als je een raadsel weet is het leuk om de anderen te laten raden, om ze hints te geven of misschien wel om ze af te leiden van de clou.
Maar het aller leukste is natuurlijk een raadsel oplossen. Soms kun je uren over een raadsel nadenken en ineens heb je het: de oplossing!

Je hebt verschillende soorten raadsels. Zo zijn er de rekenraadsels waarbij je allerlei wiskundige berekeningen moet doen om het raadsel op te lossen. Er zijn ook raadsels die eigenlijk een soort mop zijn. De oplossing is ook een grap. Daarnaast zijn er logische raadsels waarbij je eigenlijk logisch moet nadenken en redeneren om het raadsel op te lossen.
Op onze website staan daarnaast ook allerlei raadselschtige trucs. Een soort goocheltrucs zou je het kunnen noemen. Het raadsel bestaat er uit dat mensen iets weten wat ze niet zouden kunnen weten, bijvoorbeeld welke kaart jij in gedachten houd.

Zo zie je maar: er zijn verschillende soorten raadsels en voor iedereen is wel een leuk raadsel te vinden!